27. jul, 2018

Det ble født 8 veldig flotte valper mellom Cita og Naijo hos Mattihas Wictorsson i Insjøen Dalarne.5 hanner og 3 tisper.Valpene ble født 24 Juni.Her er bilde av en av valpene,Det fins fortsatt 1 eller 2 ledige valper i dette kullet.Matthias kan kontaktes på Tlf +46768266226 ved intresse for valp.Ett lovende kull der alle er trefarget og en stamtavle full av jaktlyst.

19. jul, 2018

I år ble det igjen en tur til Dalarna og Leksandutstillingen,Svergies største dreverutstilling som i år var på ca 170 hunder første dagen og ca 150 andre dagen.Arrangemanget er i sin helhet veldig bra med 2 dager utstilling,grillkveld og muligheter for å treffe mye dreverfolk.Målet med turen var å stille avelsklasse på Naijo og få Ck på Aija,slik at hun er kvalifisert til det Svenske utstillingschampionatet. Det stilte 6 avkommer etter Naijo og vi stiltre avelsklasse bare på lørdag.Vi fikk 1Hp og stilte lørdag med HG Ante (ex+Ck) Nattslagets Marit Bjørgen(ex+Ck) Glunbergbakkens Raija (ex) B-Aija(ex).Vi reiste tidlig hjem søndag etter at B-Aija fikk sitt Ex med Ck.Resultatene på Naijoavkomene var vel bedre søndag,så en kan jo angre litt på at en ikke også da stilte en avelsklasse.Alt i alt en trivelig tur med hyggelige dreverfolk og masse flotte drevere.

18. jun, 2018

Stort Grattis til Helge og Gerd med Arita med Svensk og Dansk Utstillingschampionat...Kul

5. jun, 2018

Grunnet jobb fikk jeg i år ikke vært med på årets Landstreff og happening for drever,som dreverringen Østlandet arrangerte på Morrokulien.Det var i grunn litt synd da Mira i år ble kåret til Årets unghund i Norge og Årets unghund i dreverringen Østlandet.I tilegg ble hun også tatt ut til å representere Norge på årets Nordiske Mesterskap som i år går i Norge og Østfold.Gledelig var det også at Miras kullsøster fikk exellent og Ck på selve utstillingen.

7. mai, 2018

På Tretten utstillinga hos Gubrandsdalen Hhk stilte Holtmarkas Knerten og Holtmarkas Kvikk,begge  etter B-Aija og River race Maestro.Knerten ble beste juniorhanne,tett fulgt av Kvikk som 2 beste juniorhanne begge med excellent. Naijo avkomene Hg Ante og B-Aija stilte også,Hg Ante ble 2 beste brukshundhanne med excellent mens B-Aija ble beste tispe med excellent,ck,Bim. På bildet Holtmarkas Kvikk